Väärinpäinmaan toinen keikkaviikko piti sisällään neljä keikkaa. Keikkailu pyörähti käyntiin heti maannataina, jolloin suuntasimme kohti  Laajankangasta ja Ratamon päiväkotia.  


Tämä oli ensimmäinen keikka niin, että ohjaajaamme Eino ei ollut mukana, niinpä Juho toimi kuskina.


 Syksy ja talven tulo alkoi jo näkyä. Päiväkodin kiikun päällä oli vieno lumikerros.


 Ratamon päiväkodin seinät tulivat osaksi Väärinpäinmaan lavastusta.


 Backstage.


Keskiviikkona oli vuorossa Karusellin päiväkoti, jossa esitys sujui kivasti. Kirpeä syysaamu huurrutti auton ikkunat ja takaisintulomatkalla pysähdyimme Hetteenmäen lähikaupan parkkipaikalle odottelemaan, josko huurut ikkunasta häviäisivät ja pääsisimme jatkamaan matkaa. Kolmas keikkamme oli Vuolijoella.
Myös siellä roudaus tapahtui tehokkaasti. Tila oli pienempi ja akustiikka herkempi. Hyvin mahduttiin ja esitys sujui hyvin. 


Ennen paluumatkaa Kajaaniin piipahdinnme paikallisessa Runokki Puodissa.Juhon toimiessa kuskina me muut näyttelijät pakkauduimme takapenkille ja meininki oli kuin taksissa konsanaan.


Viikon viimeinen keikka oli Kuurnassa. Paikalla oltiin sielläkin ajoissa.Einokin oli taas mukana keikalla. Nopea roudaus oli näin ollen supernopea.


 Kuurnan backstage

 Katsomo ja lava ovat valmiina ja esiintyjät lämmittelevät.

Yllä laulukuvia. Lämmittelyn vuoksi tempaisimme esitykseen kuuluvan Matkalaulun ennen esitystä.

Yleisö oli hyvin mukana. Päiväkotiin tulevat teatterihetket tuntuvat olevan jännittäviä ja mieluisia pienille katsojille. Mukavaa on kyllä tämä keikkaileminen! Väärinpäinmaa suuntaa uusiin päiväkoteihin taas syyslomaviikon jälkeen.


- Hanski