GENERAATTORIN LASTENJUHLAT TUOVAT VALOA SYKSYYN

Sunnuntaina 26.10. vietetään Generaattorilla lastenjuhlia. Juhlat koostuvat draamaseikkailusta, jossa lapset pääsevät Albertiina-klovnin ja tämän ystävän koti-hiiri Lumenian kanssa tutkimaan valoa. Syksyn pimeät aamut väsyttävät Albertiina-klovnia kovin ja hän päättää tarttua toimeen ja ryhtyä selvittämään, mikä voisi piristää. Pimeyden ja väsymyksen estämiseksi Albertiina päättää turvautua tieteeseen. Generaattori-näyttämölle rakentuu oikea valon labratorio, jossa Albertiinan ja Lumenian kanssa kokeillaan valon synnyttämistä klovnimaiseen logiikkaan turvautuen.

Juhlien päätteeksi valmistetaan yhdessä yhteisötaideteos, joka tulee koristamaan Linnanraunioita kekri-juhlassa lauantaina 1.11.

Toiminnalliseen draamaseikkailuun ovat tervetulleita niin seikkailunmieliset lapset kuin vanhemmatkin. Lastenjuhlille on vapaa pääsy.

Generaattorilla (Kauppakatu 36) järjestetään sunnuntaina 26.10. kaksi draamaseikkailua klo 12.00 ja klo 14.00. Kesto on noin tunti. Mukaan seikkailuille voi ilmoittautua numeroon 08-626061 tai 044-0626061 tai osoitteeseen hannahotta@gmail.comLastenjuhlat järjestää kulttuuriosuuskunta G-voima yhdessä Vaara-kollektiivin kanssa. Tapahtumaa on tukenut Taiteen Edistämiskeskus.

Generaattorin lastenjuhlien työryhmä:
Juho Hannikainen
Hanna-Mari Hotta
Karoliina Kuvaja
Mari Pitkänen

Lisätiedot

Kulttuuriosuuskunta G-voima
Hanna-Mari Hotta
hannahotta@gmail.com
p. 044-0626061