Meillä on Vaaralla alkanut ensivuoden loppuun kestävä Nälkämaan näyttämö -hanke. Nälkämaan näyttämö kiertää Kainuuta ja suuntaa esityksiä, sekä työpajoja laajasti sinne, missä kulttuurin saavutettavuus ei ole arkipäivää. Tavoitteena on kohdata uusia yhteisöjä, yleisöjä ja yhteistyökumppaneita eri puolilla Kainuuta. Hanketta ovat tukeneet Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Kainuun liitto.

Nälkämaan näyttämön kiertuetoiminnan aloitti tällä viikolla Luontopolulla -lasten draamaseikkailu! Tapio Käpy ja Elsa kutsuivat ykkös-kakkoset luontopolun ihmeelliseen maailmaan 23.11 Otanmäen koululla ja 24.11 Jormuan, sekä Kuluntalahden kouluilla. Ensiviikolla matkaamme Kontiomäen ja Pohjavaaran kyläkouluille.

Kiertueen avaus on totetettu yhteistyössä Kainuun mielenterveysseuran Nuori mieli -toiminnan kanssa, joka tarjoaa luontopolulla draamaseikkailun viidelle alakoululle kaupunkikeskuksen ulkopuolella!

Luontopolulla maistoimme metsänmettä ja kuuntelimme kiven tarinoita. Tänään Kuluntalahden ykkösluokkaiset kuulivat kiven kiljuntaa...

Mieli mennä metsolahan
Havulinnan liepehille
Luonnonkaarta katsomahan
Metsänmettä maistamahan
-Luontopolulla


Luonto ja ympäristö teema jatkuu tänä perjantaina 25.11. klo 19.00 alkaean kun järjestämme kaikille avoimen Vaaran Luontoillan Sammonkadulla. Tervetuloa!

Nälkämaan näyttämöä koordinoi Elsa Lankinen.

Ota yhteyttä, tai tule käymään Vaaralla:
Sammonkatu 7 B

Elsa Lankinen / Vaara
p. 044 231 9754