Tättädää, tässä raportti viime viikon keikkailuistamme! Bonuksena kuvareportaasi: Väärinpäinmaan yksityiskohdat.

Viikon ensimmäinen keikka suuntautui kaupunkimme rajojen sisäpuolelle, Pikku-Ketun päiväkotiin. Päivä oli harmaa ja vähän sateinen, mutta esityksen aurinkoinen maailma nappasi katsojat mukaansa. Yleisö ilakoi ja eli esityksen mukana. Keikka meni mainiosti, kiitos Pikku-Kettu!

Kuljetamme päiväkoteihin patoja, joilla lapset voivat istua.

Lasten ja päiväkotien henkilökunnan lisäksi esitystä seuraavat monesti päiväkodin lelut.

Pikku-Ketussa maailma / ikkuna oli vinossa.

Seuraavan keikan kohteena oli Päiväkoti Pikkutassu, jälleen kotikaupunkimme rajojen sisällä. Starttasimme geneltä luotettavalla keikkamobiilillamme ja huristelimme kohti Lehtikankaan mäkisiä maastoja. Saavuimme paikalle ja pystytimme esityksen. Tila oli tällä kertaa muodoltaan suorakulmio, mutta saimme kyllä esityksen mahdutettua tilaan. Keikka hoidettiin kunnialla, kamat kasaan ja kotia odottelemaan seuraavaa keikkaa. Se suuntautuikin kotikaupunkimme rajojen ulkopuolelle, kauas Sotkamoon saakka.

Esityksessä on monia värejä, muunmuassa punaista ja vihreää.

Vihreä lattia, oranssi matto ja musta kotelo.

Opelin dynaamin ja monitulkintainen logo kuvaa hyvin keikkareissujamme.

Joskus kuski odottaa kanssaesiintyjiään Generaattorin takapihalla,
ja päättää odotellessaan ottaa kuvan blogimerkintää varten.


Viikon viimeinen keikka, Tiilikankaan päiväkoti, Sotkamo. Matka aloitettiin hieman aikaisemmin kuin muiden viikon keikkojen kanssa, klo 7.45. Silti vähän jänskätti että ehdimmekö paikalle ajoissa, ajokeli oli liukas, ja Kajaani-Sotkamo valtatiellä liikennettä aamuruuhkan tapaan. Hyvin kuitenkin kävi, paikalle päästiin ajoissa. Tilaan roudaaminen oli kuin lastenleikkiä: saliin oli ulkoa oma sisäänkäynti ja saimme auton aivan sisäänkäynnin viereen. Aloimme pystyttämään esitystä ja kasaamaan katsomoa yli sadalle katsojalle. Tilaa oli sopivasti, joskin tuntui että aivan kauimmainen rivi jäi jo vähän kauas. Katsojat olivat kuitekin mahtavasti mukana esityksessä, jeah! Esityksen jälkeen meille ojennettiin kiitokseksi hienot eläinhahmo-heijastimet, vau! Ne tulevatkin tarpeeseen näin lumettomassa marraskuussa. Kiitos paljon Tiilikangas, det var trevligt! Esityksen jälkeen pidimme pienen välikaronkan paikallisessa hampurilaisravintolassa, seuraava esitys olisi vasta kahden viikon kuluttua. Tätä kirjoittaessa seuraavaan keikkaan on onneksi enää viikko. Keikkailu koukuttaa.

Penkki, keissi ja kvaakattaja.

Hattu Sotkamossa.

Jäniksen ydin harmaalla pohjalla, valkeat yksityiskohdat.

Grillimauste feat. Ketchup! Siitä on välikaronka tehty.


Ensi kertaan, naatrek isne!

JuhohuJ