Näyttelijä-ohjaaja-kouluttaja Heikki Törmi on jättäytynyt Vaaran toiminnasta toistaiseksi sivuun työ- ja opiskelukiireisiinsä vedoten.

Samalla toivotamme tervetulleeksi yhteisömme uudeksi varsinaiseksi jäseneksi Outi Paanasen! Outi (s. 1985) on kajaanilaissyntyinen tanssinopettaja, tanssija ja koreografi. Hän on valmistunut Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2009 ja tanssipedagogiikan maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2013. Outin koreografioita ovat mm. Irrota (2007), Kuplia (2008) sekä Is there a Moment? (2013). Tällä hetkellä hän työskentelee tanssikoulu Vinhassa Karkkilassa ja Vihdissä sekä Nilsiän musiikki- ja tanssileirin toisena tanssin vastuuopettajana kesäisin. Lähitulevaisuuden suunnitelmissa Outilla on mm. duetto näyttelijä Marja Myllylän kanssa Kajaanin Runoviikolle, yleisötyö tanssiteatteri Hurjaruuthin Pikku Prinssi -teoksessa, duetto Soja Heinon kanssa sekä kaksi kesäteatteripläjäystä - Risto Räppääjä Kajaaniin ja Kesäyön valtiaat - Urbaani Tarzanmusikaali Tervasaaren kesäteatteriin.

Kannatusjäsenlistamme karttuu myös hiljalleen ja mukaan mahtuu edelleen uusia tulokkaita! Tarkempaa infoa aiheesta yläpalkin kohdassa "Tue Vaaraa".