Vaara-kollektiivin hulvaton musiikkiteatteriseikkailu vie katsojansa maahan, jossa kaikki on nurinkurin, väärinpäin ja toisin: Väärinpäinmaata hallitsevat lapset ja hassunkuriset hahmot. Mutta jokin on hullusti: Väärinpäinmaan värit ovat alkaneet kadota! Mysteerin ratkaisemiseksi kaivataan kiireesti lasten apua - sekä ripaus teatterin magiaa. Syksystä 2014 päiväkoteja kiertänyt ja sydämiä valloittanut musiikkiteatteriseikkailu tekee vielä kerran comebackin kiertueella Kainuussa!Kiertueen avaa kaikille avoin kotiesitys Kajaanissa lauantaina 11.2. Klo 15.00. Samalla esityskäyttöön avautuu Vaara-kollektiivin uusi toimitila Kajaanin keskustassa.


Väärinpäinmaa lauantaina 11.2 klo 15.00. Sammonkatu 7 B Kajaani. Kesto 45 min. Liput 5 euroa. Ohjaus Eino Saari. Näyttämöllä Juho Hannikainen, Hanna-Mari Hotta, Karoliina Kuvaja ja Sara Saxholm. Visualisointi Soile Savela. Musiikki Juho Hannikainen.
Tiedustelut & varaukset p. 044 2319754.

Väärinpäinmaan comeback kiertue on osa Vaaran Nälkämaan näyttämö -hankketta. Väärinpäinmaa tarjoaa kainuulaisille yhteisöille yhteisen taide-elämyksen ja sukupolvien välisen kohtaamisen hetkiä: esitys vierailee muun muassa vanhainkodeissa, jonne kutsutaan läheisen päiväkodin lapset. Lisäksi Väärinpäinmaa nähdään monikulttuurisissa ryhmissä, perhetapahtumissa sekä päiväkodeissa. Teatterin ja musiikin kieli on meille kaikille yhteinen. Kiertue helmi-maaliskuussa Kajaanissa, Paltamon Mieslahdessa, Suomussalmella, Ristijärvellä ja Puolangalla.