NAISKEHO

Esitystaiteellinen tutkimuslaboratorio naiskehosta Runoviikon viikonloppuna.

Esitykset 4.7. klo 15 ja su 5.7. klo 15 Hosbodan yläkerrassa, entisissä H&H dancehousen tiloissa.

Liput 10€. Myynti 1/2h ennen esitystä paikan päällä. Varaukset: vaarakollektiivi@gmail.com

Työryhmä:

Emilia Hyvönen:

Emilia suorittaa taiteen maisterin opintoja Aalto-yliopistossa pääaineenaan Visuaalinen kulttuuri ja Nykytaide (ViCCA), sekä työskentelee elokuva- ja tv-alalla. Elokuvan lisäksi hänen taustansa on vahvasti teatterin ja musiikin parissa. Emilia on kotoisin Kajaanista, mutta vaikuttaa tällä hetkellä pääasiassa Helsingissä.

Helen Ronkainen:

Helen Thepoler is a Brazilian exotic pole dancer. Her style is a unique combination of pole dancing and exotic dancing. She has been doing exotic dance since 2005 and teaching since2013. Helen Thepoler is the founder of the first pole dancing studio in Kainuu, Latina Pole & Shop. The dancing studio started in 2014 and she also trains other performers pole dancers too.

Sara Saxholm:

Sara on kajaanilainen teatterintekijä, esitystaiteilija ja kolmen lapsen äiti. Hän on työskennellyt esitystaiteen parissa viimeiset kymmenen vuotta mm. tuottaen, esiintyen ja ohjaten. Esitystaiteessa häntä kiinnostaa mm. ympäröivä yhteisö, ihmiset, poikkitaiteellisuus, täriseminen ja kehomme sointi. Sara opiskelee teatterityön ohessa musiikkipedagogiksi pääaineenaan laulu.

Luvassa avoimia harjoitusia. Stay tuned.
Julistekuva: Laureline Tilkin-Franssens


Upea Helen Ronkainen!