Vaara –kollektiivi järjestää kaikille avoimen keskustelutilaisuuden sunnuntaina 13.4.2014 kello 18.00, päivän esityksen jälkeen. Itse päivän esitys alkaa kello 15.00. Tilaisuus ja esitykset Kajaanissa, Generaattorilla (Kauppakatu 36).

Kaiken mediassa velloneen vastakkainasettelun ja debatin jälkeen keskustelutilaisuudessa katsotaan yhdessä eteenpäin, maisemaan, joka avautuu teollisen maailman jälkeen. Minkälaista kestävää tulevaisuutta me voisimme rakentaa, kun uusiutumattomien luonnonvarojen kiihtyvään kuluttamiseen keskittyvä talous on ajautumassa murrokseen? Mitä me voimme täällä Kainuussa tehdä, jotta maailma olisi asuinkelpoinen vielä meidän lapsenlapsillemme?

”ketään ei kiinnosta että me eletään historiallista muutosta, murrosta, jossa siirrytään tähän post-öljy aikaan, ja se tulee niin nopeesti, että jos sitä on 150 vuotta rakennettu, kaikki infrastruktuurit, kaikki koko logistiikka kaikki, koko elämäntapa, sitte ku se parissa kolmessakymmenessä vuodessa joudutaan ajamaan alas, optimistisestikin ajatellen, niin se on hirveen lyhyt aika, se on ku törmäis tiiliseinään, tälle globaalilla kulttuurille”
Hannu Hyvönen

Alustajina keskustelutilaisuudessa filosofi Tere Vaden (professori Aalto Yliopisto), taiteilija Antti Majava (Mustarinda–seura ry) sekä videodokumentaristi Hannu Hyvönen (Stop Talvivaara –liike). Kaikille avoimeen keskustelutilaisuuteen on vapaa pääsy. Keskustelutilaisuuteen voi osallistua vaikka ei olisi nähnyt esitystä.

Talvivaara kainuulainen sci-fi –näytelmän seuraavat esitykset:
Pe 11.4. klo 19
La 12.4. klo 19
Su 13.4. klo 15 (keskustelutilaisuus kello 18.00 alkaen)


Kaikkiin loppuviikon esityksiin vielä paikkoja jäljellä, Tervetuloa!



Liput 15 / 10€, vaarakollektiivi@gmail.com, 08-626061