Kesä on hellinyt Uppiksen treenejä nyt muutamat päivät. Kajaanijoen kimmeltäessä, vehreyden pikkuhiljaa pullahtaessa esiin saa vain ihmetellä, miten näin kauniissa miljöössä ei ole pitkään aikaan tehty kesäteatteria! Lisäksi vastaanotto yhteistyötahojen osalta on ollut mitä lämpimin. Kiitos erityisesti Kaukametsän Tuula Tikkanen, Aune Kariluoto, Tuomo Kovalainen sekä Kaukaveden Heikki Ovaska. Kyllä meidän näiden huomassa kelpaa kesäteatteria tehdä :)

Tässä muutamia tunnelmapaloja viime viikkojen treeneistä. Harjoituksissa riittää naurua, rentoutta ja aikaa - kaikkea sitä, mitä hyvän esityksen tekemiseen tarvitaankin!

Amfiteatterin aamuaurinko!

Jonne Putkonen (Uppo-nalle) ja Aliina Tella (Reeta)

Matias Nieminen (Laulava lintukoira)

Roska-auto kävi tervehtimässä harjoituksiamme :)

Sara Saxholm (Äiti, isoäiti)

Tarpeiston valmistaminen from the scratch

Pallottelutreenejä auringon alla!

Työryhmän matkustamistavat ovat moniaiset.

Ensi viikolla päästään tekemään eka läpimeno, jossa on kaikki osaset mukana (musiikki, kohtaukset, visut). Sitä riemumielin odottelen jo! Sitten meillä onkin viikon tuumintatauko muista töistä ja menoista johtuen, kunnes päästään puolentoista viikon superpakettiin ensi-iltaa kohti. Mutta ei meillä kiirettä ole, ehei. Olen siitä saanut taas iloita kuinka lahjakkaiden, rohkeiden, ajattelevien ja hienojen kollegoiden kanssa saan tätä produktioa tehdä! Tämä on tekemistä parhaimmillaan.

Terveisin
Karo
Ohjaaja

ps. Lisätietoja esityksestämme löytyy yläpalkista löytyvän "Työn alla nyt!" -kohdasta.